Top
Image Alt
Versatil blog

Versàtil

Aquest Nadal la teva pell serà el centre de totes les mirades gràcies a Natura Bissé, el set de Nadal Diamond Extreme 2021 és una joia per a la teva pell.

El primer que us presentem és DIAMOND COLLECTION, un luxós tractament antiedat global biorregeneratiu per a les pells més exigents. Aquest set pots trobar-lo en exclusiva al nostre centre, no esperis més, regala BELLESA aquest nadal i estaràs regalant benestar i bellesa. El cofre Diamond especial Nadal de Natura Bissé inclou:

– Crema hidratant DIAMOND. Una infusió d’ADN i energia per al teu cutis que reestructura, protegeix i augmenta el benestar de la teva pell amb uns resultats extraordinaris, corregint les arrugues i la falta d’elasticitat i fermesa. DIAMOND CREAM satisfarà a les pells normals i seques; DIAMOND EXTREME, per a pells seques i que necessiten un plus d’hidratació.

– De regal, DIAMOND EXTREME EYE, una crema energitzant per al contorn d’ulls d’efecte lífting que redueix la deshidratació, les arrugues i les línies d’expressió. Un cosmètic revolucionari creat per a recuperar la joventut de la mirada.

En segon lloc un pack especial nadalenc de Natura Bissé, amb la línia ESSENTIAL SHOCK INTENSE, que inclou dos extraordinaris productes perquè la teva pell recuperi tota la seva bellesa i vitalitat. Gràcies a una exclusiva combinació d’ingredients d’incomparable poder regenerador i nutritiu, actuen a nivell dèrmic en el propi cor de la pell per a combatre arrugues i flaccidesa. El set que han preparat per a aquestes festes consta de:

ESSENTIAL SHOCK INTENSE CREAM, una rica crema antiedat que nodreix i revitalitza visiblement la pell. Gràcies a l’efectiu Aminoessence Cocktail, aporta extraordinàries propietats antiarrugues i refermants, i ajuda a recuperar la hidratació, fermesa i elasticitat d’un cutis jove.

– De regal, ESSENTIAL SHOCK EYE CREAM, una deliciosa màscara cremosa de gran poder revitalitzant, que potencia el nivell d’hidratació fins i tot de les pells més seques i apagades.

Et sorprendrà la màgia exfoliant i la vibrant fragància a gingebre de Diamond Well-Living The Body Scrub, que revela una pell del cos impressionantment suau. Complementa’l amb l’oli sec formulat amb algues i chia Diamond Well-Living The Dry Oil Detox: nodreix intensament la teva pell per tornar-li el seu aspecte més fresc i saludable. La parella ideal per gaudir d´una autèntica experiència spa a casa.

Pell nova i ment clar

• Reveleu una pell més hidratada, i d’aspecte flexible, suau i lluminosa. • Inclou més de 90% d’ingredients naturals (segons ISO16128).

• Apte per a vegans.

• Sotmès a test d’al·lèrgia.

• No conté fruits de closca.

Versàtil Centre Mèdic Estètic Olot

Centre especialitzat en tractaments de fotodepilació i fotorejoveniment.

CONTACTE

Plaça de Catalunya 1, 2a planta, 17800 Olot, Girona
Telèfon: 972 261 615
Whatsapp: 659 999 067
info@versatilestetic.com

HORARI

Dilluns- divendres de 09:00 a 20:00h.
Dissabtes de 9:00 a 13:00h.
Diumenges tancat.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@versatilestetic.com

× Et podem ajudar?
No teniu permís per registrar-vos

Reset Password