Top
Image Alt
Versatil blog

Versàtil

La rutina de bellesa no acaba en el mentó! Cuides el teu coll i escot com es mereixen? Aquests són els passos amb els quals hauria de comptar una rutina completa de coll i escot.

Descobreix un ritual complet de cures que inclouen productes específics i que revelaran la teva millor versió.

 

1. Higiene: Diamond Cocoon Daily Cleanse

El primer pas en un bon ritual de cures de coll i escot és la neteja, perquè es tracta d’una pell més fina i molt exposada a factors externs com la pol·lució. La higiene és clau per a la posterior absorció d’actius i d’ella depèn l’èxit de tota la rutina. La nostra recomanació? Diamond Cocoon Daily Cleanse una crema netejadora summament agradable ideal per a treballar el producte amb un massatge, que deixa sensació de confort i no resseca.

 

2. Tonificació: Diamond Cocoon Hydrating Essence

El segon pas és la tonificació per a equilibrar el pH de la pell després de la neteja. La nostra recomanació? Diamond Cocoon Hydrating Essence, un refrescant tònic prebiòtic en textura gel.

 

3. Exfoliació: Diamond Glyco Extreme Peel

El tercer pas és l’exfoliació. Un parell de vegades per setmana t’ajudarà a renovar la pell, la seva acció és crucial per a millorar els resultats d’altres tractaments cosmètics. La nostra recomanació? Diamond Glyco Extreme Peel, un producte totalment segur que compta amb un sistema triple d’exfoliació enzimàtica amb 5 AHAs que elimina cèl·lules mortes i rejoveneix la pell. Ideal per a obtenir resultats professionals a casa.

 

4. Sèrum: Inhibit Tensolift Neck Serum

El quart pas és un serúm amb una alta concentració d’actius que penetrin en major profunditat. La nostra recomanació?, Inhibit Tensolift Neck Serum, un sérum intensiu efecte lífting que proporciona a aquesta delicada zona tot el que necessita.

 

5. Màscara: Inhibit Tensolift Neck Mask

El cinquè pas és la màscara una o dues vegades per setmana. La nostra recomanació? Inhibit Tensolift Neck Mask, una màscara efecte lífting 100% de bambú i impregnada en àcid hialurònic que permet dues posicions: coll i escot.

 

6. Crema: Inhibit Tensolift Neck Cream

L’últim pas és el tractament i hidratació amb una crema específica per a la zona. La nostra recomanació? Inhibit Tensolift Neck Cream, una increïble fórmula que inclou ingredients altament concentrats que hidraten i reestructuren coll i escot de manera excepcional.
Connecta amb nosaltres.

Versàtil Centre Mèdic Estètic Olot

Centre especialitzat en tractaments de fotodepilació i fotorejoveniment.

CONTACTE

Plaça de Catalunya 1, 2a planta, 17800 Olot, Girona
Telèfon: 972 261 615
Whatsapp: 659 999 067
info@versatilestetic.com

HORARI

Dilluns- divendres de 09:00 a 20:00h.
Dissabtes de 9:00 a 13:00h.
Diumenges tancat.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@versatilestetic.com

× Et podem ajudar?
No teniu permís per registrar-vos

Reset Password