Top
Image Alt

Nosaltres

Versàtil Centre d'Estètica

Més sobre nosaltres

Versàtil va néixer a Olot el 2003 de mans de Marta Balcells, fundadora i directora. Dedicada al món de l'estètica i la cosmètica. El seu caràcter pioner a l'hora d'apostar per la tecnologia i aparatologia d'última generació, l'honestedat i l'eficàcia, i sobretot el gran equip que forma Versàtil ha permès mantenir un altíssim servei de qualitat i oferir els millors tractaments convertint a Versàtil en un centre de referència a Olot. A Versàtil apostem per la qualitat, som exigents amb els resultats, però també ens agrada que l'experiència sigui un luxe i un plaer. Deixa't assessorar per nosaltres.

m
m

Experiència

Des de 2003 mantenint un altíssim servei de qualitat i oferint els millors tractaments han convertit Versàtil en un centre de referència a Olot.

m
m

Qualitat

Gràcies a les excel·lents professionals que formen l'equip, treballant amb aparatologia d'última generació i amb productes d'alta cosmètica.

m
m

Natural

Treballem amb productes de cosmètica natural amb ingredients naturals i sostenibles, lliures de tòxics, segurs i que respecten l'entorn.

m
m

Un espai per tu

Versàtil és un espai creat per a tu, per què gaudeixis d'una experiència sensorial i placentera per a cuidar-te i mimar-te.

professionalitat

El nostre equip

L'equip d'excel·lents professionals de Versàtil aporten una àmplia experiència i estan en constant formació per oferir els millors i últims tractaments de cada moment.
Comptem amb professionals que dissenyaran a mida protocols personalitzats que encaixen amb les teves necessitats i que t'ajudaran a aconseguir els teus objectius.
Som un equip unit per la passió, per la seva professionalitat, el rigor i la recerca constant.

Versàtil Centre Mèdic Estètic Olot

Centre especialitzat en tractaments de fotodepilació i fotorejoveniment.

CONTACTE

Plaça de Catalunya 1, 2a planta, 17800 Olot, Girona
Telèfon: 972 261 615
Whatsapp: 659 999 067
info@versatilestetic.com

HORARI

Dilluns- divendres de 09:00 a 20:00h.
Dissabtes de 9:00 a 13:00h.
Diumenges tancat.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@versatilestetic.com

× Et podem ajudar?
No teniu permís per registrar-vos

Reset Password