Top
Fotorejoveniment olot

Fotorejoveniment

Ciència, resultat i confiança
Candela logo

El tractament de fotorejoveniment d’Ellipse by Candela ajuda a mantenir un aspecte jove i lluminós. proporciona una unificació de la tonalitat, gràcies a l’eliminació d’alteracions pigmentàries i vermellós difuses causades per l’edat i l’exposició solar. També millora la textura de la pell aportant lluminositat i fermesa.

COM FUNCIONA EL TRACTAMENT D’ELLIPSE?

El tractament I²PL d’Ellipse dirigeix polsos de llum controlats a la superfície de la pell. La llum és absorbida per dos substàncies químiques naturals del propi cos: melanina en las zones pigmentades i hemoglobina en la sang. Ambdós pigments converteixen l’energia de la llum en calor.

Aquesta tècnica es coneix amb el nom de Fototermòlisis Selectiva. Les taques epidèrmiques causades pel sol contenen melanina i vermelloses difuses contenen hemoglobina. Quan les cèl·lules que contenen melanina i hemoglobina reben aquesta llum s’escalfen i s’eliminen en pocs mil·lisegons, aconseguint que l’alteració epidèrmica sigui menys perceptible. Els sistemes Ellipse I²PL produeixen llum visible curosament controlada assegurant que la duració del pols i quantitat d’energia és la correcta per destruir l’objectiu a tractar sense malmetre el teixit circumcidant.

QUI POT TRACTAR-SE?

Persones de pell clara i que no estiguin bronzejats en el moment del tractament.

 

QUINA DURADA TÉ EL TRACTAMENT?

Un tractament facial complet requereix uns 20 minuts aproximadament. Per obtenir els resultats desitjats són recomanables entre 1 i 3 sessions.

 

ÉS DOLORÓS?

La tolerància al dolor és molt variable d’una persona a l’altra. No és necessari aplicar anestèsia i la majoria dels clients ho descriuen com una sensació de calor similar al que es pot sentir després de passar un dia a la platja.

 

HE DE PRENDRE PRECAUCIONS ABANS O DESPRÉS DEL TRACTAMENT?

El bronzejat consisteix en l’acumulació de pigment (melanina) a la pell, per això és important evitar el bronzejat (ja sigui prendre el sol, solàrium o cremes bronzejadores) abans i durant el tractament. Es recomana l’ús de cremes de protecció solar (min. SPF30) durant les setmanes anteriors i posteriors al tractament.

 

QUINS SÓN ELS RESULTATS DEL TRACTAMENT?

Posteriorment la pell es mostra més ferma, lluminosa i amb el to unificat. Per mantenir aquesta pell rejovenida és aconsellable realitzar entre un i dos tractaments a l’any.

Fotorejoveniment a Olot

Versàtil Centre Mèdic Estètic Olot

Centre especialitzat en tractaments de fotodepilació i fotorejoveniment.

CONTACTE

Plaça de Catalunya 1, 2a planta, 17800 Olot, Girona
Telèfon: 972 261 615
Whatsapp: 659 999 067
info@versatilestetic.com

HORARI

Dilluns- divendres de 09:00 a 20:00h.
Dissabtes de 9:00 a 13:00h.
Diumenges tancat.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@versatilestetic.com

× Et podem ajudar?
No teniu permís per registrar-vos

Reset Password