Top
Image Alt

Equipaments

Versàtil Centre d'Estètica
aparatologia

Equipaments

A Versàtil disposem dels aparells més avançats tecnològicament pels tractaments facials, corporals i terapèutics més innovadors. Cada un dels nostres equips ha estat seleccionat després de comprovar la seva seguretat en el tractament i una fiabilitat tècnica insuperable.
 • Tots
 • Aquapure
 • DTI System Solution
 • Ellipse Light SPT
 • Hypex Chair
 • INDIBA EDNA PRO
 • LPG Endermologie
 • Slim up
 • TANIT Aesthetic
 • Thermosalud
 • Venus Legacy

TANIT Aesthetic

TANIT Aesthetic és una plataforma única i revolucionària que realitza una activació interna per estimular el metabolisme i eliminar toxines de les cèl·lules grasses, així com un treball extern als teixits amb l'objectiu d'escopir la figura. Combina 2 tecnologies exclusives: Shape-in 3D i Slaag motion.

HIPEX CHAIR

HIPEX CHAIR

És una tecnologia innovadora a base d'energia electromagnètica no invasiva inspirada en els exercicis de Kegel per millorar l'incontinència urinària.  Ajuda a augmentar la força natural dels músculs pèlvics que causen l'incontinència urinària.

Sylton Observ 520x

SYLTON OBSERV 520x

Sistema d'anàlisi professional de la salut de la pell basat en la tecnologia de la fluorescència. Permet diagnosticar amb precisió els diferents tipus de pell, així com els problemes cutanis que resideixen a la superfície o que s'amaguen en les capes més profundes.

SLIM UP

SLIM UP

Amb tecnologia HI-EMT aconseguim un entrenament muscular electromagnètic d'alta intensitat. El camp electromagnètic interactúa amb les neurones motores que desencadenen contraccions musculars. Estimula la reafirmació i el rejoveniment de la pell.

AQUAPURE

AQUAPURE és un equip no invasiu i multifuncional per la cura facial que tracta una àmplia varietat d'imperfeccions cutànies.

DTI System Solution

Mesoteràpia Virtual

DTI System Solution és una solució no invasiva d'última generació. Potencia tota mena de tractaments facials i corporals de forma segura i eficaç.

Linfopress Evolution Pro

LINFOPRESS EVOLUTION PRO

La pressoteràpia Linfopress Evolution Pro és un complement ideal en els tractaments contra la cel·lulitis, reductors, remodelants, circulatoris i de retenció de líquids.

Ellipse Light SPT

Ellipse Light SPT by Candela

ELLIPSE LIGHT SPT, equip dotat de la tecnologia més avançada d’IPL (Llum polsada intensa de 2a generació). Una combinació única de dues tecnologies garanteix una plataforma tècnica superior a qualsevol altre existent al mercat.

INDIBA EDNA PRO

INDIBA DEEP BEAUTY

Radiofreqüència regenerativa. Gràcies a la seva patent Proionic System, accelera el metabolisme cel·lular mantenint les cèl·lules joves i actives.

LPG Endermologie

LPG Endermologie

Endermologie®, l’única tècnica 100% natural, no invasiva i no agressiva d’estimulació mecànica de la pell, actua d’una manera efectiva sobre el teixit subcutani.

Venus Legacy

Venus Legacy

Combina tres tecnologies: Radiofreqüència Multipilar, camps electromagnètics Polsats (PEMF), (MP) 2 i Tecnologia VariPluse.

Versàtil Centre Mèdic Estètic Olot

Centre especialitzat en tractaments de fotodepilació i fotorejoveniment.

CONTACTE

Plaça de Catalunya 1, 2a planta, 17800 Olot, Girona
Telèfon: 972 261 615
Whatsapp: 659 999 067
info@versatilestetic.com

HORARI

Dilluns- divendres de 09:00 a 20:00h.
Dissabtes de 9:00 a 13:00h.
Diumenges tancat.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@versatilestetic.com

× Et podem ajudar?
No teniu permís per registrar-vos

Reset Password