Top
Image Alt

Fotodepilació

Ciència, resultat i confiança
Candela logo

El tractament de depilació Ellipse by Candela ofereix una depilació permanent del pèl no desitjat, en tots els fototips de pell, clínicament provat segur i efectiu.

COM FUNCIONA EL TRACTAMENT?

Per aconseguir una depilació permanent, és necessari destruir el fol·licle pilós del que neix cada pèl. Polsos de llum controlada penetren en l’epidermis i són absorbits per la melanina que conté el pèl en el fol·licle. La melanina converteix l’energia de la llum en calor. Aquesta calor és transferida al fol·licle pilós, el qual és destruït, impossibilitant la producció de nou pèl. El pèl en fase de repòs (fase telògena) és tractat més tard, ja que el tractament només és efectiu amb el pèl en fase de creixement que encara està junt amb el fol·licle.

Aquesta tècnica és coneguda com a Fototermòlisis Selectiva. La llum visible produïda per un equip Ellipse està curosament controlada assegurant que la duració del pols, les longituds d’ona i la quantitat d’energia és exacta per destruir el fol·licle pilós.

 

HE DE PRENDRE PRECAUCIONS ABANS DEL TRACTAMENT?

És fonamental no eliminar el pèl mitjançant l’ús de pinces o cera durant les 4 setmanes anteriors al tractament. Així s’assegura que el màxim número de fol·licles contenen pèl en el seu interior i per tant aquests seran tractats i eliminats. El bronzejat consisteix en l’acumulació de pigment (melanina) en la pell, és important evitar el bronzejat: prendre el sol, solàrium o cremes bronzejadores, abans i durant el tractament, ja que si la pell està bronzejada, absorbirà menys llum, per el que el tractament serà menys efectiu.

 

PODEN TRACTAR-SE TOTS ELS PÈLS?

El tractament de la Depilació Permanent està basat en l’absorció de llum per part de la melanina (pigment del pèl), els tractaments són més eficaços en persones de pell clara i pèl fosc. Com més clara és la pell, més pronunciat és el contrast entre el pèl i la pell, fent el tractament més avantatjós. De totes maneres, Ellipse està programat per tractar diferents fototipus de pell i diferents tipus de pèl, emetent la intensitat necessària segons el color de pell, el color i grossor del pèl a tractar.

QUANTS TRACTAMENTS SON NECESSARIS?

El creixement del pèl és cíclic, ja que els fol·licles pilosos passen per fases de descans. Cada fol·licle té el seu propi cicle, independentment dels que hi hagi al seu voltant.

Fase anàgena: en aquesta fase el pèl està enganxat a la papil·la, neix i creix. (En aquesta fase és quan es pot destruir el pèl).

Fase catàgena: aquesta fase dura unes tres setmanes, durant les quals el creixement del pèl es para i se separa de la papil·la.

Fase telògena: és la fase de descans i de caiguda del pèl, dura entre 1 i 3 mesos.

Únicament els fol·licles en la fase de creixement contenen pèl en el seu interior i podran ser eliminats mitjançant Ellipse. Els fol·licles pilosos en procés de descans necessiten entrar en la fase de creixement abans de poder ser eliminats de forma definitiva. Per aquest motiu és necessari repetir el tractament en diferents intervals fins que tots els fol·licles pilosos hagin passat per la fase de creixement. La longitud del pèl i temps en fase de creixement dels fol·licles està condicionat a nombrosos factors tals com; la raça, l’estat hormonal, la ingesta d’alguns medicaments i l’edat. Estudis clínics confirmen que entre 3 i 6 tractaments són necessaris i que els intervals entre les sessions de tractaments oscil·len entre 1 i 3 mesos.

Fotodepilació a Olot

Versàtil Centre Mèdic Estètic Olot

Centre especialitzat en tractaments de fotodepilació i fotorejoveniment.

CONTACTE

Plaça de Catalunya 1, 2a planta, 17800 Olot, Girona
Telèfon: 972 261 615
Whatsapp: 659 999 067
info@versatilestetic.com

HORARI

Dilluns- divendres de 09:00 a 20:00h.
Dissabtes de 9:00 a 13:00h.
Diumenges tancat.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@versatilestetic.com

× Et podem ajudar?
No teniu permís per registrar-vos

Reset Password