Top

Ellipse Light SPT by Candela

Ellipse Light disposa de la marca CE – 0543 d’acord amb “European Union Medical Device Directive”, de la FDA 510 (K) i la certificació UL 60601 en els EUA, ISO 9001 i l’ISO 13485. Tractaments clínicament provats segurs i efectius.

 

FOTODEPILACIÓ

Per aconseguir una depilació permanent del pèl és necessari destruir el fol·licle pilós, on creix el pèl. Polsos de llum controlats penetren a l’epidermis i són absorbits per la melanina que conté el pèl. La melanina converteix l’energia de la llum en calor.
Aquesta calor es transfereix al fol·licle pilós, el qual és destruït i incapacitat per produir nou pèl. Aquesta tècnica és coneguda com a fototermòlisi selectiva. La llum visible produïda pel sistema Ellipse I2PL està acuradament controlada per emetre la duració del pols i la longitud d’ona correcta.

 

FOTORREJOVENIMENT

El tractament de fotorrejoveniment Ellipse està destinat a millorar la pell. Elimina selectivament elements pigmentats, com taques, lentígens solars i vermellors difuses.
També disminueix la mida dels porus i la profunditat de l’arruga. A més afavoreix la producció de col·lagen i millora la textura de la pell.

Ellipse emet polsos de llum controlats a la superfície de la pell i aquesta llum és absorbida per dues de les substàncies químiques naturals del propi cos, la melanina o l’hemoglobina. Tots dos pigments converteixen l’energia de la llum en calor; Aquesta tècnica es coneix amb el nom de fototermòlisi selectiva.
És un tractament ràpid, senzill i que no interfereix en la seva rutina diària.

Etiquetes:

Versàtil Centre Mèdic Estètic Olot

Centre especialitzat en tractaments de fotodepilació i fotorejoveniment.

CONTACTE

Plaça de Catalunya 1, 2a planta, 17800 Olot, Girona
Telèfon: 972 261 615
Whatsapp: 659 999 067
info@versatilestetic.com

HORARI

Dilluns- divendres de 09:00 a 20:00h.
Dissabtes de 9:00 a 13:00h.
Diumenges tancat.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@versatilestetic.com

× Et podem ajudar?
No teniu permís per registrar-vos

Reset Password