Top
Image Alt
Versatil blog

Versàtil

La humitat fa que el cos estigui viu i radiant. Aquesta beguda d’àcid hialurònic que es pren diàriament i que conté valuosos nutrients i extracte de magrana ric en vitamines, comença on altres productes de bellesa es detenen: en profunditat.

HYALURON DRINK promou la conservació de la pell, el cabell, les ungles, els cartílags i el teixit conjuntiu, conferint una frescor visible i un equilibri notable.

HYALURON DRINK consisteix en hialurònic pur, vegà, amb valuosos nutrients, ric en vitamines i extracte de magrana. Actua en profunditat on els cosmètics es detenen.
HYALURON DRINK promou la conservació de la pell, els cabells, les ungles, els cartílags i el teixit connectiu, aportant una frescor visible i un equilibri notable.

 

 

PRINCIPALS BENEFICIS:

– Amb HYALURON DRINK de PROCEANIS l’àcid hialurònic és absorbit fàcil i naturalment a través del menjar: diàriament, xarrup a xarrup.

– HYALURON DRINK consisteix en àcid hialurònic pur, natural i vegà. Penetra profundament en la pell i promou el manteniment de la seva bellesa, la del cabell i les ungles des de l’interior.

– L’àcid hialurònic que conté s’obté de manera natural mitjançant la fermentació de substàncies vegetals. La combinació única de molècules de cadena curta i llarga està especialment dissenyada per a l’absorció natural a través dels aliments. L’àcid hialurònic pot ser metabolitzat sense problemes i està disponible per al cos en qualsevol moment en què es necessiti.

– PROCEANIS va llançar la primera beguda de bellesa del món amb àcid hialurònic en 2012 i des de llavors ha estat utilitzant el seu avantatge pioner en el sentit d’un desenvolupament continu.

– 120 mg d’àcid hialurònic vegà d’alta puresa al dia. L’àcid hialurònic és un ingredient actiu endogen que reté la humitat. La major proporció d’àcid hialurònic es troba en la pell, el teixit connectiu i les articulacions.

– Un complex nutritiu de biotina, niacina, riboflavina, vitamina A, vitamina C i zinc, adaptat a l’ús diari, ajuda a mantenir la pell, el cabell i les ungles sans, així com a protegir les cèl·lules de l’estrès oxidatiu.

– L’extracte de magrana conté un alt percentatge de flavonoides i aporta a HYALURON DRINK un agradable sabor afruitat.

– Sense sucre afegit ni edulcorants artificials

– Lliure de sabors, colorants i edulcorants artificials

– Produït a Alemanya

 
Proceanis Hyaluron Drink
 

LA VERITABLE BELLESA PROVÉ D’ALLÒ MÉS PROFUND

Un cos ben hidratat és un cos radiant i ple de vitalitat. HYALURON DRINK és un suplement dietètic diari natural que el cos absorbeix fàcilment i proporciona un intens impuls d’humitat.
El que fa que HYALURON DRINK sigui únic és l’enfocament: en prendre l’àcid hialurònic com a suplement dietètic, les molècules poden arribar pel cap alt profund del cos.

 

EL COMPLEX D’ÀCID HIALURÒNIC PROCEANIS®

Ús de la bio-fermentació per a la seva elaboració. Gràcies a la seva innovadora estructura molecular, que consisteix en una combinació única de pesos moleculars alts i baixos, el nostre complex d’àcid hialurònic es metabolitza fàcilment i està disponible perquè el metabolisme l’utilitzi segons sigui necessari, convertint-lo en un suplement dietètic ideal. Altament dosat i ben tolerat.

 

FÓRMULA DE BELLESA AVANÇADA

La FÓRMULA DE BELLESA AVANÇADA combina el nostre provat complex PROCEANIS® HYALURON amb una combinació sinèrgica de nutrients per a la pell i un extracte fruiter de magrana.

1) L’àcid hialurònic és un agent endogen que reté la humitat i que es coneix en la naturalesa des de temps immemorials. La major proporció d’àcid hialurònic es troba en el teixit connectiu i en les articulacions. Amb l’avanç de l’edat, la producció pròpia d’àcid hialurònic disminueix i el cos perd cada vegada més la capacitat de lligar aigua en quantitats suficients.

2) Combinació sinèrgica de nutrients. Un complex de nutrients adaptat a l’ús diari ajuda a mantenir la salut de:
a) La pell: niacina, vitamina B2 (riboflavina), vitamina A.
b) El cabell: biotina
c) Les ungles: zinc, vitamina B2 (riboflavina) i vitamina C
d) I a protegir les cèl·lules de l’estrès oxidatiu.

3) Extracte de magrana. En les cavitats del fruit dins de la magrana es troben les valuoses llavors vermelles de les quals s’obté el nostre extracte de magrana. Amb un alt contingut en flavonoides i antioxidants naturals, l’extracte de magrana també aporta a HYALURON DRINK agradable sabor de fruita.

 

DIFERÈNCIA ENTRE L’ÀCID HIALURÒNIC I COL·LAGEN, QUIN HAIG DE PRENDRE?

Propietats de l’àcid hialurònic:
– Es tracta d’un polisacàrid capaç d’adoptar diferents formes. La seva estructura està formada per una repetició de diverses molècules (monosacàrids) i gràcies a ella, és capaç d’unir-se a molècules d’aigua.

– Es troba en la pell, en el teixit connectiu, ulls, líquid sinovial i en les articulacions.

– Alt poder d’hidratació: actua com a “imant” amb les molècules d’aigua. Resultats visibles: atenuació de les arrugues, efecte farciment, pell més lluminosa i tersa, cuir cabellut hidratat.

– Ajuda a l’amortiment de les articulacions, reposant la falta d’àcid hialurònic en els cartílags. L’àcid hialurònic es troba a nivell articular però amb el pas del temps, es degrada. Resultat: dolor en les articulacions

– La seva capacitat d’atreure i retenir molècules d’aigua comporta un efecte regenerador del col·lagen.

– Potència la creació i acció del col·lagen.

Propietats del col·lagen:
– Es tracta d’una proteïna que actua a nivell de la pell, ossi i articular. Gràcies a l’estructura que forma, en tots aquests casos, proporciona resistència i fermesa.

– La seva funció principal és proporcionar resistència, fermesa i sustentació a les diferents amb les quals s’uneix.

– També és present en la còrnia, venes, en l’humor vitri de l’ull i en diferents òrgans.

– Depenent de la seva localització, es pot classificar en diversos tipus. Els més comuns:
a) Col·lagen tipus I: present, entre altres, en la pell
b) Col·lagen tipus II: característic dels cartílags

En quines parts del cos es troben tots dos?
– L’àcid hialurònic es troba principalment formant part del cartílag de les articulacions i en la pell. En tots dos casos, la seva funció és lubrificar i humectar:
a) Articulacions: proporciona elasticitat per a una millor mobilitat
b) Peu: aporta hidratació i lluminositat
– També és present en teixits connectius, ossos, cabell, ungles, en diferents òrgans com el pulmó o l’intestí, etc.

– La funció principal de l’àcid hialurònic és hidratar mentre que la del col·lagen és estructural.

Versàtil Centre Mèdic Estètic Olot

Centre especialitzat en tractaments de fotodepilació i fotorejoveniment.

CONTACTE

Plaça de Catalunya 1, 2a planta, 17800 Olot, Girona
Telèfon: 972 261 615
Whatsapp: 659 999 067
info@versatilestetic.com

HORARI

Dilluns- divendres de 09:00 a 20:00h.
Dissabtes de 9:00 a 13:00h.
Diumenges tancat.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@versatilestetic.com

× Et podem ajudar?
No teniu permís per registrar-vos

Reset Password