Top
Image Alt
Versatil blog

Versàtil

Cosmètica Me and Me per a mares

Me and Me és la primera marca de cosmètica conscient del món centrada en els 1000 primers dies del bebè i la maternitat.

Aquest període, que s’inicia amb l’embaràs i aconsegueix fins als primers dos anys de vida del teu bebè, és crucial ja que es forma gran part de desenvolupament cognitiu, personal i social posterior. Però, al mateix temps, és molt vulnerable a elements nocius com els disruptors endocrins, que poden afectar el seu desenvolupament present i futur.

Per això, hem creat una línia de productes de cosmètica conscient que cuida i tracta la teva pell en les transformacions que sofreix amb l’embaràs amb un absolut compromís per la seguretat i respecte al teu bebè.

I és que, a Me and Me no sols volem cuidar del teu fill i de tu; volem inspirar un nou concepte de maternitat conscient i compromesa amb el futur: el teu i el dels teus fills.


 

Conscients amb la maternitat

Som la primera marca de cosmètica del món focalitzada en els 1000 primers dies del bebè i la maternitat . En aquest període, des de la concepció fins als dos anys, el bebè és especialment vulnerable a qualsevol substància que pugui afectar el seu desenvolupament, com els disruptors endocrins que poden arribar a ell a través de tu o per contacte.

Per això, les nostres fórmules es recolzen en la innovació tecnològica més avançada per a extreure el millor dels extractes naturals i descartar en els nostres productes qualsevol tipus d’ingredient que pogués ser nociu.

Respectem profundament la vida i el cos de qui dóna aquesta vida que ets tu. Cuidar-te amb consciència i compromís és cuidar també del teu bebè, amb la seguretat que protegirem els seus mil primers dies de vida. Perquè el seu desenvolupament d’avui és el seu futur de demà.

 

Conscients amb la cura a través de la pell

La maternitat inicia una sèrie de canvis profunds en el nostre organisme i en la nostra ment. Gestar i cuidar d’una nova vida implica una responsabilitat extra. Per això necessitem productes específics per a l’embaràs.

Versàtil Centre Mèdic Estètic Olot

Centre especialitzat en tractaments de fotodepilació i fotorejoveniment.

CONTACTE

Plaça de Catalunya 1, 2a planta, 17800 Olot, Girona
Telèfon: 972 261 615
Whatsapp: 659 999 067
info@versatilestetic.com

HORARI

Dilluns- divendres de 09:00 a 20:00h.
Dissabtes de 9:00 a 13:00h.
Diumenges tancat.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a info@versatilestetic.com

× Et podem ajudar?
No teniu permís per registrar-vos

Reset Password